Over mij

Ik ben nieuwsgierig, enthousiast en open. Ik wil graag mensen ondersteunen en handvatten geven zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

Na mijn commerciële HBO opleiding is mijn loopbaan begonnen als adviseur bij een werving- en selectiebureau. Daarna heb ik bij diverse commerciële en sociaal maatschappelijk betrokken bedrijven gewerkt als account-, proces- en teammanager. Als leidinggevende ontdekte ik mijn kracht. Ik bleek succesvol in het coachen van mensen en het bieden van handvatten bij hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom ben ik naast mijn werk begonnen aan de studie Psychologie. Inmiddels combineer ik in mijn huidige praktijk op een praktische en doelgerichte manier mijn professionele inzichten met mijn oprechte interesse in mensen en wat hen beweegt.

Opleiding, nascholing 

Nadat ik in 2012 mijn master Psychologie heb behaald aan de universiteit Leiden ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik in een praktijk voor psychologische hulpverlening te Oudewater (www.phhaastrecht.nl). Het vak Psychologie is continu in ontwikkeling en dat maakt dat ik het belangrijk vind om met bijscholing, intervisie en supervisie de best mogelijke hulp aan mijn cliënten te kunnen bieden. Naast mijn studie Psychologie, heb ik een opleiding gevolgd voor het toepassen van EMDR in de behandeling, ben ik gecertificeerd Mindfulness trainer,  heb ik o.a. trainingen gevolgd in wandel coaching, narratieve therapie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Cognitieve Gedragstherapie (CGT). Daarnaast volg ik jaarlijks diverse bij- en nascholingscursussen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en daarmee gehouden aan de richtlijnen van de Beroepscode en Tuchtregistratie van de NFG.

Persoonlijk

Mijn interesse en nieuwsgierigheid in mensen, de kans om hen te laten zien waar zij goed in zijn en  verder op weg te helpen geven mij energie en inspiratie.  Mijn gezin, humor, reizen en wandelen zijn naast mijn vak mijn belangrijkste inspiratiebronnen. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Den Haag.